PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 925.000
Size
183 m2
FOR SALE

Ginnekenweg 138, BREDA, The Netherlands

Property Description
Een karakteristiek, volledig gerenoveerd herenhuis met volop gebruiksmogelijkheden om volledig te bewonen of om wonen en werken te combineren. Tussen het bruisende Ginneken en het sfeervolle Zandberg vindt u deze geweldige mogelijkheid nabij de hippe winkels en horeca gelegenheden, welke allen op de Ginnekenweg te vinden zijn.

Het herenhuis beschikt over een ruime, lichte living, open, complete luxe keuken, bijkeuken en toilet op de begane grond.
Tevens toegang tot een wijnkelder en op de eerste en tweede verdieping 3 ruime kamers, een luxe badkamer, 2 toiletten, een aparte wasruimte en 2 riante dakterrassen.

De woning beschikt daarnaast over een zonnige op het zuidwesten gelegen stadstuin met een afgesloten achterom, bereikbaar via die Ginnekenweg.

BEGANE GROND
WONING al dan niet i.c.m. werken aan huis
De begane grond mag gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Volgens het bestemmingsplan zijn hier de volgende bestemmingen toegestaan: volledig wonen, kantoor, dienstverlening, horeca 2 (lunchroom/restaurant e.d.), detailhandel en maatschappelijk (zorg, sport, fysio, psychologie, praktijkvoering e.d.).

ENTREE
Entree (met vernieuwde meterkast met 20 groepen en 6 aardlekschakelaars) en middels vestibule toegang tot de commerciele ruimte/Woonkamer (ca. 70 m²) voorzien van living, keuken, betonvloer, airconditioning, authentieke schouw, spots, 2x dubbele openslaande deuren naar de tuin, toegang tot toilet I, bijkeuken, wijnkelder en trapopgang naar de eerste verdieping.
KEUKEN
Riverdale keuken met Siemens koelkast, vriezer, -vaatwasser op laad hoogte, -combi-oven, spoelbak met Quooker kraan,-oven, -5-pits kookplaat (inductie), -afzuigkap en hardstenen blad.
BIJKEUKEN
Bijkeuken met betonvloer, verlichting en voldoende stroompunten.
TOILET
Toilet I met voorportaal, zwevend Villeroy en Boch toilet en fonteintje.
WIJNKELDER
(Wijn)Kelder, middels luik te bereiken met een grootte van ca.13 m2 en op stahoogte, voorzien van een professionele waterontharder.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot kamer I, II, toilet II met zwevend Villeroy en Boch toilet, fonteintje en mechanische ventilatie en aparte wasruimte.
(SLAAP-)KAMER I
(Slaap-)kamer I (of optioneel de keuken als er een woon/werk pand gewenst is), gelegen aan de achterzijde met tegelvloer, met afgesloten kast voor de HR-combiketel Vaillant (2021) en toegang tot royaal dakterras I.
(SLAAP-)KAMER II
(Slaap-)kamer II, gelegen aan de voorzijde, voorzien van laminaatvloer, authentieke schouw, veel lichtinval en met trapopgang naar de tweede verdieping.
TOILET II
Toilet II (ca. 1.90m x 0.90m) met zwevend Villeroy en Boch toilet en mechanische ventilatie.
WASRUIMTE
Wasruimte (ca. 1.90m x 0.90m) met tegels, verhoging, mechanische ventilatie en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

TWEEDE VERDIEPING
Via trapopgang toegang tot waanzinnige open ruimte, onder meer te gebruiken als master bedroom, luxe en-suite badkamer, toilet III en toegang tot de bergzolder en zonnig dakterras II.
(SLAAP-)KAMER III
(Slaap-)kamer III met laminaatvloer en prachtig zicht op het authentieke dakbeschot.
BADKAMER
Badkamer voorzien van wastafelmeubel, vrijstaand ligbad, inloopdouche met dubbele stortdouche, beide met thermostaatkraan, hand- en stortdouche, mechanische ventilatie en loopdeur naar dakterras II.
TOILET III
Toilet met zwevend toilet en mechanische ventilatie.

DAKTERRASSEN
Een tweetal royale zonnige dakterrassen gelegen op het zuidwesten van ca. 20 m² en ca. 15 m².

TUIN
Zonnige op het zuidwesten gelegen stadstuin, met achterom middels recht van overpad, verlichting en elektra.

WAT U VERDER NOG MOET WETEN
• Het gehele herenhuis is in 2021 gerenoveerd;
• Het gehele herenhuis is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur;
• Het gehele herenhuis is voorzien van stucwerk;
• Het gehele herenhuis is voorzien van wand- en plafondspots;
• Het dak en de dakkapel zijn geïsoleerd en vernieuwd in 2021;
• Middels een afgesloten pad naast het pand heeft men toegang tot de achtertuin;
• Het betreft een pand op unieke locatie met tal van mogelijkheden welke wij graag aan u toelichten tijdens een bezichtiging;
• Dit pand leent zich naast volledig woonhuis tevens voor het gebruik als woning in combinatie met een, praktijk-/ winkel-/kantoor- of horeca functie;
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Er is een bouwkundige rapport uitgevoerd en op uw verzoek ter inzage beschikbaar.
Map
Ginnekenweg 138
Reload 🗙