PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 2.000.000
SOLD

Rue du Bosquet 2, Louvain La Neuve, Belgium

Property Description

Dit goed verhuurde beleggingspand is gelegen op het industrie-/bedrijventerrein van Louvain La Neuve in België.

Soort vastgoed:
Kantoorpand, labaratoria aanverwant bedrijfsgebouw.

Renovatie: 2010 / 2011

Staat van onderhoud: uitstekend/goed.

Soort transactie: aandelen transactie.
De vennootschap heeft nu een lening van € 3.145.000,- waarbij per kwartaal € 28.000,- wordt afgelost. Blijft aan het einde van de looptijd een bullet over van € 1.415.000,-.

Netto huur inkomsten: € 350.000,- excl. BTW.
Huurperiode: 15 jaar vast.
Huuringangsdatum: 1-4-2011

Locatie:
Het pand is gelegen in het zuidwestelijke deel van Louvain-la-Neuve, bij de ingang van het zogenaamde Einstein gebied. De locatie heeft het voordeel van goede bereikbaarheid van en naar de N4 (Brussel), de N25 (snelweg Nivelles - Wavre) en de E411 (Brussel - Luxemburg).

Het oorspronkelijke gebouw dateert van 1980, 1990 en 2000. Het gebouw wordt geheel getransformeert naar een modern gebouw, bestaande uit hoofdzakelijk 'high class' kantoren en labaratoria, ook wordt een deel in gebruik genomen als bedrijfshal.

Na de renovatie zal het gebouw voornamelijk bestaan uit labaratorium ruimte en bedrijfsruimte (achterste gebouw) op de begane grond terwijl de eerste verdieping gebruikt zal worden voor kantoorruimte (voorste gebouw). Technische specificaties includeren o.a. air conditioning, brandveiligheidsvoorzieningen, toegangscontrole, video bewaking en koffie ruimte/keuken gedeelte op de eerste verdieping.

Parkeren:
Het geheel heeft een ruime hoeveelheid van maar liefst 100 parkeerplaatsen aan de voorkant en aan de zijkant van het gebouw. Dit aantal staat voor 1 parkeerplaats per 44 m² wat gezien kan worden als een bovengemiddeld aantal voor de locatie.

Other Information

Map
Rue du Bosquet 2
Reload 🗙