PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 450.000
SOLD

Am Kurpark 6a, Bad Sachsa, Germany

Property Description

Top beleggingspand. Hotel met 46 eenpersoonskamers en een restaurant.

Deze belegging betreft een hotel op een toeristische plek in de prachtige natuur van de Harz. U kunt de exploitatie morgen beginnen omdat alle meubels en een kwaliteit keuken met volledige apparatuur aanwezig zijn.

Het is een gebouw met 46 kamers, liften, lobby, restaurant, parkeerplaats, een paar garages en twee appartementen voor de eigenaar(s).

In het landschap van bergen, bossen, groen terrein. mysterieuze grotten, heldere bergmeren en watervallen met romantische dorpen, uw investering is direct in een wellness-stad.

De harz is een geweldig het hele jaar door sportieve uitje, met volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en skien (afdaling en nordic), golf, zeilen, vissen, duiken. In feite zijn er niet veel sporten die u niet kunt vinden in de harz. Als u wilt ontspannen en u wilt laten verwennen, dan is Harz met haar verbazingwekkende steden met natuurlijke bronnen en een uitgebreide collectie van de wellness-programma´s de aangewezen plak.

Bad sachsa is een bekende plaats over het hele land. In het midden van de stad, gelegen in een goed buurt, nabij het Best western 4 sterren hotel en direct bij de tourist informatie vindt u het "Hotel Haus am Kurpark":

- 30 eenpersoonskamers met douche 7 wc
- 16 suites met bad / wc
- 1 restaurant

Alle kamers met een superieure accommodatie en linnen minder dan 3 jaar oud, de badkamers zijn helemaal nieuw. Het hotel heeft ook een restaurant en een ontbijt keuken en grote lounge met onderscheiden meubilair en speciale apparatuur.

Taxtatie waarde: ca. € 1.500.000,-

Other Information

Map
Am Kurpark 6a
Reload 🗙