PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 389.000
Rent P.A.
€ 52.600
Yield
13.5 %
SOLD

Hülsmansstrasse 5, Gelsenkirchen, Germany

Property Description

Interessante beleggingsmogelijkheid, op een klein uur afstand van de Nederlands/Duitse grens. Dit appartementengebouw, welk is gelegen in Gelsenkirchen, bestaat uit 12 woningen en 6 garages. Onlangs zijn de appartementen gerenoveerd en is de renovatie van het trappenhuis afgerond. Ook is de gevel gerenoveerd en zijn de garages voorzien van nieuwe deuren.

Het pand is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe cv-installatie op gas van het merk Wolf t.w.v. 10.000 euro.

Other Information

ECNONOMIE NOORDRIJN WESTFALEN:
De deelstaat staat vooral bekend om het zeer uitgebreide industriële en stedelijke Ruhrgebied (Essen, Dortmund, Duisburg, Oberhausen, Gelsenkirchen en Bochum), maar ook om de aangrenzende stedelijke gebieden langs de Rijn (Krefeld, Düsseldorf, Neuss, Leverkusen, Keulen en Bonn). Samen noemt men dit de Rijn-Ruhrregio en het is de grootste en belangrijkste economische regio van Duitsland.

De economie in de deelstaat was met een BBP van 543,0 miljard euro in 2010 (21,7 procent van het totale BBP van Duitsland) de economisch sterkste deelstaat in Duitsland en een van de belangrijkste businesscentra in de wereld. Van de top 50 bedrijven in Duitsland zijn 19 gevestigd in Noordrijn-Westfalen. Het is ook een belangrijke vestigingsplaats voor buitenlandse bedrijven. In 2009 was de deelstaat het doel van de meeste directe buitenlandse investeringen (FDI) in Duitsland. Rond 13.100 buitenlandse bedrijven uit de belangrijkste investeringslanden sturen van Noordrijn-Westfalen hun Duitse of Europese activiteiten. Het totale handelsvolume van Noordrijn-Westfalen op basis van in- en uitvoer bedraagt 340,0 miljard euro (2010). Met een volume van 45,2 miljard euro is Nederland de belangrijkste handelspartner van Noordrijn-Westfalen.
Bron: Wikipedia

Map
Hülsmansstrasse 5
Reload 🗙