PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 150.000
SOLD

Neuastenbergerstrasse 21, Neuastenberg, Germany

Property Description

Exclusieve belegging betreffende 24 luxe design villa's en appartementen aan de skipiste en in het dorpscentrum van Neuastenberg.

Sparcs Leisure Development is sedert tientallen jaren actief in het ontwikkelen van recreatieparken in het buitenland (o.a. in Tsjechië, België, Portugal, Zwitserland en op Bonaire).

Momenteel zijn zij actief met een prachtig park in Winterberg (Duitsland) en willen u hier graag op attenderen. Dit omdat meestal verondersteld word dat het hier gaat om een vakantiewoning voor eigen gebruik, echter 90% van de kopers zien het als een belegging. Door aanschaf van een vakantiewoning maakt u gebruik van de kennis en ervaring die zij hebben op specialistisch gebied met als voordeel dat u er verder geen omkijken naar heeft. Met het concept bent u verzekerd van een degelijk beheer en uitstekende verhuur formule. De verhuur wordt door @ Leisure (> € 120 mio) verzorgt. @Leisure is bekend van de labels Belvilla- Casamundo en overige. Zij zorgen voor uw belegging na de aankoop van de vakantiewoning door u, door middel van een beproefd beheers- en verhuurconcept. Bepalend voor het rendement is de mate van verhuur, om die reden is het van groot belang dat het een twee seizoenen park is. Het park ligt aan de skipiste en is verzekerd van sneeuw door middel van vele sneeuwkanonnen langs de piste voor het geval dat nodig is. Dit betekend dat de verhuur mogelijkheden optimaal zijn. Daarnaast is de slogan van het park “luxe is onze standaard”. De woningen zijn voorzien van alle denkbare luxe die voor een aangenaam verblijf van belang zijn. De vakantieganger dient met tegenzin weer naar huis te gaan en het project uit te dragen. Dat is eerder gelukt en dat gaat weer lukken! Door de verhuurder van vakantiewoningen is er berekend op grond van ervaring in het Sauerland wat de resultaten zouden kunnen zijn en die zijn weergegeven in de brochure. Een groot voordeel het feit dat de Volksbank te Winterberg 70% hypotheek verstrekt tegen 2% rente. Momenteel is ca 50% verkocht sedert de start verkoop enige maanden geleden. Er is gekozen voor een opzet waarbij de laatste woning net zo interessant is als de eerste, dus niet wie het eerst komt het eerst maalt. Hopende u met dit korte voorwoord een klein beetje overtuigt te hebben van de intenties. Dat een eigen woning op deze locatie tevens voor veel plezier in de familiekring kan zorgen is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Other Information

- 24 luxe design villa’s en appartementen
- op de piste van het Postwiese – skigebied (ski in – ski out)
- in de dorpskern van het wintersportdorp Neuastenberg
- slechts 3 uur rijden van Utrecht
- met verhuur- en beheerconcept
- goede waardeontwikkeling verwacht door uitstekend
verhuurrendement en de centrale ligging in een top
vakantiegebied
- prijsrange € 150.000 - € 285.000
- bezichtiging mogelijk

Map
Neuastenbergerstrasse 21
Reload 🗙