PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 3.000.000
Size
833 m2
FOR SALE

, Imperia, Italy

Property Description
Villa d'Epoca op de mooiste plek van de Bloemenriviera:  gelegen in een park met uitzicht op zee en het oude centrum van Imperia. Het eigendom bestaat uit de villa van 3 verdiepingen en de portierswoning van 2 verdiepingen. De onderste (deels in de berg) gelegen verdieping ( 198 m2) bestaat uit: keuken, eetkamer, woonkamer, C.V. ruimte, wasruimte gang en trappenhuis/ toegang lift ( niet operationeel)  Op de beletage ( 198 m2) bevinden zich: keuken (zonder meubelen), kastuimte een multifuncionele ruimte, woonkamer met toegang lift, woonkamer met open haard en veranda, woon/eetkamer met terraskastruimte ( 8 m2).
De eerste verdieping ( 190 m2) bestaat uit: 4 slaapkamers waarvan er 2 uitkomen op terrassen met een magnifiek zeezicht. Een slaapkamer heeft toegang tot de lift. Twee badkamers, WC, studio, kastruimte, centale trap.
Op de zolderverdieping bevinden zich 2 (voormalige dienstbode) slaapkamers, gang, trappen en 2 ruimtes die momenteel niet als woonruimte worden gebruikt, maar voldoende hoogte hebben om als woonruimte in gebruik te nemen. Deze verdieping is in toaal 174 m2. Via een wenteltrap wordt het dakterras van 30 m2 bereikt.
 
 
De villa tot 3 jaar geleden nog bewoond heeft is in goede staat, maar heeft wat klein onderhoud nodig. Met name waar het gaat om de interne wegen en de beplanting in de parkachtige tuin is sprake van achterstallig onderhoud.
Een uniek object met zeer goede (rustige en centrale) ligging als dit komt zelden te koop. Zeer geschikt voor bewoning door meerdere families en/of voor verhuur.
Map
Reload 🗙