FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.435.000
Size
230 m2

Jávea, Spain

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.435.000
Size
230 m2
Property Description

New project of 4 fantastic villa's in popular urbanisation Pino Azul in Javea. Nearby the El Arenal beach there will be build 4 very luxerious villa's. You can still participate in the layout and the use of several materials. Beautifull seaviews, wonderfull surroundings, lovely and green. The place to relax and enjoy life in a very rich way...
De begane grond kent een open plan, waarin u een living, een eethoek en een open keuken treft. Eveneens is er een bijkeuken gelegen op deze verdieping en zijn er nog 2 en-suite slaapkamers. Vanuit deze ruimten wordt u toegang verschaft naar het riante terras, het zwembad en de barbecue gelegenheid.
Andere opvallende vertrekken in het huis bevinden zich in de benedenverdieping, hier treft u nog een lichte en-suite slaapkamer met inloopkast, een thuisbioscoop, een verwarmd binnenzwembad met jacuzzi, een fitnessruimte en een opslag. Maar het hart van het huis blijft het zomerterras aan het zwembad, waar u beschut en privé kunt genieten van de bergen en de zee tijdens de zonsondergang.
Map
Reload 🗙