PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 229.000
SOLD

Avenida Madrid 10, Moraira, Alicante, Spain

Property Description

Dit mooie appartement bevindt zich in het centrum van de levendige vissersplaats Moraira.

Het centrum van Moraira bestaat uit ongeveer twintig straten die vooral gevuld zijn met restaurants, bars, winkels, makelaars en wooncomplexen van maximaal 4 tot 5 verdiepingen hoog. De straten zijn deels alleen toegankelijk voor voetgangers, wat ten goede komt aan de sfeer van het centrum.

Wie door Moraira loopt voelt dat de sfeer hier gemoedelijker is dan in grotere plaatsen in de omgeving zoals Calpe, Benidorm en Altea. Je merkt ook dat de restaurants hier gemiddeld van een hoger niveau zijn, zowel wat betreft het eten als de prijzen die je ervoor betaalt. Door het winkel- en restaurant aanbod van Moraira zorgt voor een bepaald publiek. Gelukkig lijkt het niet op plaatsen als Marbella of Cannes waar de rijken elkaar af willen troeven met dure auto's en dito jachten. Hier vind je vooral levensgenieters die gemiddeld wat meer dan modaal verdienen. De toeristen komen vooral uit Spanje, Duitsland, Engeland en Nederland. Met name in het hoogseizoen loop je hier regelmatig landgenoten tegen het lijf.

Het centrum van Moraira bevindt zich direct bij de vissershaven, waar je naast de vissersbootjes een visafslag vindt waar je dagelijks verse vis kunt kopen, ook als toerist. Wie zelf geen vis wil klaarmaken kan de vangst van de dag natuurlijk ook gaan nuttigen in één van de vele restaurants in het centrum van Moraira en langs de kustweg richting Calpe.

• Afstand naar het strand: 100 m
• Afstand tot het vliegveld: 70 km
• Afstand tot vrijetijdsbesteding: 0 km
• Afstand tot golfbaan: 3 km
• Winkelen: Stadscentrum
• Vlakbij het strand

Other Information

Bijzonderheden:
- slechts op ca. 100 m afstand van het strand;
- slechts op ca. 50 m afstand van supermarkten;
- voorzien van airconditioning;
- het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren;
- bijdrage voor de VvE is jaarlijks variërend tussen de €400,- en € 600,-.

Map
Avenida Madrid 10
Reload 🗙