PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.375.000
Size
179 m2
FOR SALE

Rembrandtlaan 62BILTHOVEN, The Netherlands

Property Description
Zeer karakteristieke vrijstaande villa "Di Darat", gebouwd in 1920 en omgeven door een heerlijke tuin van 1.593m². Deze sfeervolle villa ligt aan een rustige groene laan op korte loopafstand van het gezellige centrum en NS station. Maar ook scholen, de uitgestrekte wandelbossen en sportfaciliteiten bevinden zich op korte gunstige afstand.

De villa kenmerkt zich door licht en ruimte en beschikt nog over vele originele stijlkenmerken zoals o.a. paneeldeuren, kamer en suite en roedenverdeling ramen. Op eigen terrein is er een ruime oprijlaan met parkeermogelijkheden en daarnaast is er de beschikking over een stenen garage met zolder en een tweetal houten schuren. De vrije achtertuin is maar liefst ruim 35 meter diep en ligt op het zonnige zuidoosten en is voorzien van een beregeningsinstallatie. Door het grote oppervlak is er altijd wel een fijn zonne- of schaduwplekje te vinden.

Indeling:
Overdekt entree, hal met toilet, trapkast en een provisie-/wijnkelder. De ruime kamer-en-suite is verdeeld in een woon- en eetgedeelte. Het woongedeelte aan de voorzijde heeft naast een erker, een schouw met openhaard en een op het zuiden gelegen serre. De eetkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Door de fijne hoge plafondhoogte ervaar je deze ruimte als ruim en licht. Aangrenzend aan de achterzijde is er een ruime eetkeuken en een bijkeuken met c.v.-opstelling.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste kast en toegang tot een drietal, in grootte variërende, ruime slaapkamers, waarvan twee met vaste kastruimte en een met openslaande deuren naar het zijbalkon. De nette badkamer heeft een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de ruime overloop met bergruimte, aan de voor- en achterzijde gelegen vierde en vijfde slaapkamer, waarvan de grootste kamer een extra dakkapel heeft.

Bijzonderheden:
Aan één van de mooiste lanen van Bilthoven-Noord, ligt deze fraaie vrijstaande villa. Het karakter en oorspronkelijkheid van deze mooie villa is behouden gebleven. Doordat de woning een netto gebruiksvloeroppervlakte heeft van maar liefst 179m² voelt de woning erg ruim aan. Dit alles maakt het huis uitstekend geschikt voor gezinnen met zowel schoolgaande als met al studerende kinderen. Voor werkenden is het station vlakbij erg fijn.
Map
Rembrandtlaan 62
Reload 🗙