FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 889.000
Size
169 m2

Blaakweg

HARSKAMP, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 889.000
Size
169 m2
Property Description
Wat een fijne plek is dit! Heb jij altijd al gedroomd van landelijk wonen, met de mogelijkheid voor werken aan huis en genoeg ruimte om te klussen en te sleutelen? Deze sfeervolle, vrijstaande woning biedt dit alles, en meer! Het huis staat op een prachtige plek in het buitengebied van Harskamp waar het gevoel van rust en ruimte heerst, maar toch niet ver van de voorzieningen van het dorp. De woning beschikt zowel buiten als binnen over veel ruimte, vrijheid en privacy en heeft vrij uitzicht.

De woning is op een prachtige en zeer stijlvolle wijze met veel smaak en toewijding gemoderniseerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit heeft voor een bijzonder resultaat gezorgd, waarbij je beschikt over alle hedendaagse eisen en gemakken. Echte eyecatchers zijn onder andere de zeer fraaie vloer, het charmante balkenplafond, de vensterbanken en de schitterende schouw. De woning beschikt over fijne leefvertrekken en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond.

Er zijn een drietal bijgebouwen aanwezig met een oppervlakte van respectievelijk 352 m2, 94 m2 en 88 m2. Droom je al langer van praktische en ruime schuren voor hobby,-werk- en/of opslagruimte? Mogelijkheden genoeg! Het perceel van 5.310 m2 maakt het plaatje compleet.

Indeling: Via de entree kom je in de hal. Hier proef je meteen de fijne sfeer welke er consequent in de gehele woning is doorgetrokken. Dit voelt echt als thuiskomen! In de hal bevindt zich de toiletruimte en de trapopgang naar de 1e etage. Vanuit hier zijn de diverse leefvertrekken bereikbaar.

De keuken is dé ruimte voor de kookliefhebber; de thuiskok kan hier echt zijn hart ophalen. De keuken beschikt o.a. over een AGA. Als je eenmaal hier aan begint kun je vele redenen bedenken waarom een leven zonder AGA niet meer voor te stellen is. Uiteraard beschikt de keuken ook over een koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl met een donker werkblad en een verzonken gootsteen.

De woonkamer en de eetkamer zijn echt het hart van het huis. Deze mooie ruimtes lopen naadloos in elkaar over. De prachtige vloer, de grote schouw, de fraaie vensterbanken en het sfeervolle balkenplafond zijn meteen kenmerken die opvallen. De eetkamer beschikt over een mooie hoogte en vanuit zowel de woon- als eetkamer heb je een mooi zicht over de eigen tuin. De muren zijn gestuukt en de kozijnen zijn grijs geschilderd.
Vanuit de hal kom je in een gang welke toegang geeft tot de slaapkamer, de badkamer en de bijkeuken. Er is een separaat toilet aanwezig.

De badkamer beschikt over een over een douche en een wastafel. De bijkeuken beschikt over vaste kasten, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur alsmede een deur naar buiten.

1e etage: Middels de ruime overloop zijn de twee slaapkamers en de doorloopkamer bereikbaar. Alle kamers hebben een mooi formaat en in 2 slaapkamers is een vaste kast aanwezig. Vanaf de overloop is ook de bergruimte te bereiken.

Tuininfo: De woning beschikt over een fraaie, rondom aangelegde tuin. Er zijn meerdere terrassen en leuke doorkijkjes gecreëerd. Zo is er altijd een lekker plekje om van het buitenleven te genieten. Er zijn een berging en 2 schuren aanwezig die voor diverse doeleinden geschikt zijn.
Map
Blaakweg
Reload 🗙