PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.095.000
Size
332 m2
FOR SALE

Bergweg 27HILVERSUM, The Netherlands

Property Description
Dit is een unieke kans om uw droomvilla te realiseren op een van deze twee prachtige percelen gelegen aan de Bergweg 27 (2.450 m²) of de Paulus van Loolaan 4B (1.348 m²) in de karakteristieke wijk de “Boomberg”, welke zich kenmerkt door een oase van rust.

De percelen bieden de mogelijkheid voor het creëren van een prachtig woonhuis ontworpen door H&E architecten welke voorzien zijn van een oprit ten behoeve van het parkeren van meerdere auto’s, het stichten van een grote garage alsmede de aanleg van een heerlijk tuin.

De bouwvergunning is volledig vergund en reeds aanwezig.

De wijk ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Hilversum met al haar diversiteit aan winkels en horeca. Tevens zijn er in de nabije omgeving meerdere (internationale) scholen en een NS-Station. Voor meer rust wandelt u binnen enkele minuten naar het naastgelegen Corversbos voor een mooie wandeling of een bezoek aan de golfbaan.
De verbinding met de verschillende uitvalswegen is uitstekend te noemen. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de A1 en A27 naar grote steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

DE VILLA - HET ONTWERP
H&E architecten tekenden voor het ontwerp van de villa’s. Voor het exterieur wordt gebruik gemaakt van wit en donkergrijs metselwerk, rabbat donkerbruin houtwerk en een donkergrijze mansardekap.

Bergweg 27
De villa is gelegen op een riant perceel van 2.450 m² heeft een woonoppervlak van ca. 332 m²
De vraagprijs voor het perceel inclusief het ontwerp en de vergunningen bedraagt €1.095.000,-
De indicatieve kosten voor de bouw van de villa waarvoor een bouwvergunning is afgegeven bedragen ca. €595.000,- (calculatierapport op aanvraag beschikbaar).

Paulus van Loolaan 4B
De villa is gelegen op een riant perceel van 1.348 m² heeft een woonoppervlak van ca. 260 m²
De vraagprijs voor het perceel inclusief het ontwerp en de vergunningen bedraagt €895.000,-
De indicatieve kosten voor de bouw van de villa waarvoor een bouwvergunning is afgegeven bedragen ca. €500.000,- (calculatierapport op aanvraag beschikbaar).


OVERIGE INFORMATIE
Koper is verplicht het huidige ontwerp met vergunning te bouwen. Het exterieur is gekoppeld aan de verleende vergunning. Qua interieur zijn er echter nog veel mogelijkheden in overleg met H&E Architecten. De percelen worden vrij op naam aangeboden inclusief een kant-en-klaar bouwplan met vergunning.

Aanwezig zijn:
• Benodigde vooronderzoeken
• Ontwerp
• Volledige omgevings-/bouwvergunning en vergunning voor in/uitrit
• Tuinontwerp & herplantplicht
Map
Bergweg 27
Reload 🗙