FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.350.000
Size
322 m2

Godelindeweg 16

HILVERSUM, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.350.000
Size
322 m2
Property Description
KARAKTERISTIEKE, RUIME VILLA IN DE TROMPENBERG

Aan de rand van de fraaie villawijk Trompenberg gelegen royale monumentale villa uit 1894 met zonnige zeer royale parktuin op het zuiden van totaal ruim 2000 m²! De villa is gebouwd naar een ontwerp van de architecten G. Kloppers en A. de Jong, in een voor de bouwtijd zo karakteristieke, aan de Cottagestijl verwante bouwstijl. Deze prachtige villa maakt deel uit van de aantal nog bestaande laat 19e-eeuwse vakwerkvilla's aan de voor Hilversum befaamde Godelindeweg.

De villa beschikt over zes ruime slaapkamers en biedt tevens veel leef en werkruimte op de begane grond, dit mede door de moderne en lichte onder architectuur gebouwde uitbouw aan de achterzijde. De villa is gelegen op een perceel van ruim 2000 m² waar zich tevens een ruime houten schuur, prieel en houtopslag bevindt. Volledig wonen of wonen en werken kunnen hier ruim naast elkaar plaatsvinden. De ideale villa voor bijvoorbeeld een groot gezin.

U woont hier om de hoek van een gezellige tennisclub, kinderboerderij, wandelgebied en enkele basis- en middelbare scholen. Het centrum van Hilversum bevindt zich op ca. 5 fietsminuten en zowel met de trein (NS station Mediapark als het hoofdstation bevinden zich binnen 10 minuten lopen) als de auto zijn grote steden als Utrecht en Amsterdam binnen 30 minuten bereikbaar.

INDELING:

Begane grond: entree, garderobe, ontvangstruimte met trapopgang, dubbele hal toilet, kitchenette, werkkamer en tweede trapopgang naar 1e verdieping en werkruimte, via de hal toegang tot de ruime uitgebouwde woonkamer. Deze kamer heeft een grote schuifpui met veel glas die naar het terras en de tuin leidt. Vanuit de gezellige keuken heeft men middels schuifpui toegang tot de tuin. Op de begane grond bevindt zich tevens een garderobe ruimte en 2e toilet.

Eerste Verdieping:
Overloop met 4 ruime slaapkamers, waarvan twee ook worden gebruikt als werkkamer, badkamer met bad, douche, toilet en wasmachine/droger aansluiting.

Zolderverdieping:
2 slaapkamers, overloop en toegang tot een ruime bergzolder met als nokhoogte 2.47m waar eventueel de mogelijkheid is voor een (extra) badkamer of slaapruimte.

Kelder:
De kelder is ruim 12 m², ideaal voor opslag van spullen. Tevens C.V. ruimte / technische ruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- wonen en werken combineren
- perceel van ruim 2000 m² (prachtige parktuin)
- parkeergelegenheid op eigen terrein voor 5 auto's
- verrassend rustige tuin aan achterzijde
- zeer centraal gelegen
- grote schuur
- sfeervolle woning, ideaal voor groot gezin
Map
Godelindeweg 16
Reload 🗙