FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 800.000
Size
139 m2

Odijkseweg 42

HOUTEN, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 800.000
Size
139 m2
Property Description
Je wilt je woondroom uit laten komen?
Vrijstaand wonen in een charmante woning met karakter en rieten kap is wat jij zoekt?
Een woning met vrijstaande kantoor/woonruimte lijkt jou ideaal?
Op een royale kavel van 755 m2 en ook nog eens in een van de oudste lanen van Houten?

Dan is de Odijkseweg 42 in Houten de plek voor jou!

Aan een van de meest idyllische straten van Houten vindt je deze unieke woning. Doordat het perceel ruim is kun je heerlijk genieten van je privacy. Op het erf aan de voorzijde als ook aan de zijkant parkeer je met gemak meerdere auto’s. De vrijstaande garage met kantoorruimte is ook te realiseren tot extra woonruimte.
Op korte afstand zijn de winkels aanwezig maar ook alle sportfaciliteiten, scholen en het recreatiegebied Nieuw Wulven.

5X GEEN PLEK ZOALS ODIJKSEWEG 42 IN HOUTEN:
- Charmante riet gedekte villa met grote garage;
- Sfeervolle woonkeuken;
- Zeer royale kavel met volop privacy;
- Winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik;
- Aparte woonruimte/werkruimte aanwezig.

Aan de voorzijde is gelijk te zien dat het hier om een bijzondere vrijstaande villa gaat. De aantrekkelijke architectuur, en de royale kavel met ruime opritten springen gelijk in het oog.

Indeling:
Entree, hal, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, kelder, bijkeuken met aansluitingen voor de was apparatuur, de sfeervolle ruime L-vormige living heeft een gezellige houtkachel, rondom raampartijen waardoor er een prettige lichtinval ontstaat, openslaande deuren welke uitkomen in de heerlijke tuin met het ruime terras.
Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken welke is uitgevoerd met een moderne keukenopstelling voorzien van een kookeiland, alle denkbare inbouw apparatuur en een stenen werkblad. Tevens is er een deur aanwezig welke toegang biedt naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop met vaste kasten, zowel aan de voor als aan de achterzijde bevinden zich 2 riante slaapkamers ieder met vaste kasten en waarvan er 1 is voorzien van een balkon, de moderne badkamer is uitgevoerd met een whirlpool, douche, vaste wastafel en vrij hangend toilet.

Tot slot kunnen wij constateren dat de unieke vrijstaande villa aan de Odijkseweg 42 is gelegen op een fraaie locatie in het aantrekkelijke dorp Houten waar je een flink perceel tot je beschikking hebt en waar je alle gewenste voorzieningen binnen handbereik kunt vinden.

EEN RONDLEIDING DOOR JOUW NIEUWE PLEK.

Neem contact met ons op, wij laten je dit bijzondere woonhuis graag van binnen zien!
Map
Odijkseweg 42
Reload 🗙