PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.495.000
FOR SALE

Nieuw-Loosdrechtsedijk , LOOSDRECHT, The Netherlands

Property Description
Een eigen woning laten bouwen midden in de natuur met uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen en de mogelijkheid voor een eigen tennisbaan?
Klinkt goed toch? Droomt u er niet van om zelf een huis te laten ontwerpen en te bouwen? Het kan op deze kavel.

In dit unieke landschap bieden wij deze riante bouwkavel te koop aan gelegen aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 198A. De kavel heeft een kadastrale oppervlakte van 10.280 m² dus naast de mogelijkheid voor het bouwen van een prachtige villa heeft u ook nog eens een meer dan riant stuk grond tot uw beschikking om al uw tuinwensen uit te kunnen voeren.

De huidige bebouwing is in het verleden gebruikt als midgetgolfbaan en tennispark met kantine. Na sloop van de bestaande opstallen en terreininrichting kunt u het perceel volledig naar eigen wens invullen. De mogelijkheid bestaat om de huidige opstal (deels) te (blijven) gebruiken als bijvoorbeeld bijgebouw/schuur.

Uitgangspunten bestemmingsplan:
- bebouwingsoppervlak max 230 m² (footprint);
- bijgebouw maximaal 60 m² ;
- nokhoogte maximaal 9 m;
- goothoogte maximaal 3.5 m;
- er is een heersend recht van overpad met achterliggend agrarisch perceel, deze is gemakkelijk separaat toegankelijk te maken;
- meer informatie is op te vragen bij ons op kantoor.

Omgeving
Het perceel is gelegen midden in het Loosdrechtse Plassengebied het is dan ook mogelijk om vanaf het perceel de Drecht op te varen middels eigen boot welke leidt naar de Loosdrechtse Passen, ideaal voor de watersportliefhebber!
Ook de bereikbaarheid is formidabel richting grote steden als Hilversum (10 min), Amsterdam (20 min) of Utrecht (30 min).

Op enkele minuten rijden bevinden zich in Nieuw-Loosdrecht ook diverse basisscholen, jachthavens, restaurants en een kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum is voorzien van o.a. een (Jumbo) supermarkt, bakker, bloemmist, drogisterij en tevens een Hema.
Voor meer stadse faciliteiten kunt u terecht in Hilversum daar bevinden zich diverse (internationale) scholen, NS station en uiteraard vele horecagelegenheden.
We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.
Map
Nieuw-Loosdrechtsedijk
Reload 🗙