FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 895.000
Size
143 m2

Nieuw-Loosdrechtsedijk 195

LOOSDRECHT, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 895.000
Size
143 m2
Property Description
Aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk, in rustiek gebied op de grens van het landelijke gebied en het plassengebied gelegen vrijstaande vooroorlogse woning welke op de parterre groot is uitgebouwd. Het perceel van bijna 4.000 m2 kenmerkt zich door rust, ruimte en optimale privacy. Vanuit de woning c.q. de tuin heeft u een fraai uitzicht over landerijen die grenzen aan natuurgebied.

Het woonhuis dient op onderdelen te worden gemoderniseerd c.q. gerenoveerd; echter gezien de locatie en de perceelgrootte is dit een unieke kans tot het realiseren van uw droomvilla.

Woonoppervlakte 143m2; inhoud 521m3

Binnenkomst in entree, hal, toilet, badkamer met ligbad/douche en wastafel, L- vormige woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar de royale tuin, ruime woon-/eetkeuken met deur naar de tuin. Deur naar trapopgang naar verdieping met een ruime voorzolder/slaapkamer, toilet met fonteintje en een tweede slaapkamer. Op deze verdieping bevinden zich tevens diverse bergruimtes.

Vanuit de woon-/eetkeuken is er toegang tot de uitbouw aan de achterzijde met extra zitkamer, wasruimte met bergkast, hal met kastruimte, slaapkamer aan de zijkant en een royale slaapkamer met kastruimte aan de achterzijde.


Bijzonderheden:
- De status van de woning is dermate verouderd dat aspirant kopers sloop en herbouw moeten overwegen
- Hoofbebouwing van maximaal 150 m² (voetprint) mogelijk (goothoogte max. 4 meter en nokhoogte max. 9 meter)
- Woonhuis mag binnen de bestemming wonen gebouwd worden
- Perceel van maar liefst 4.000 m²
- Ontelbare verbouwingsmogelijkheden
- Vrij uitzicht
- Tuin rondom
Map
Nieuw-Loosdrechtsedijk 195
Reload 🗙