PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 1.337.500
Size
177 m2
FOR SALE

Vuurtorenweg 157'S-GRAVENHAGE, The Netherlands

Property Description
Prachtig, luxueus appartement op steenworp afstand van de zee!

Voel het zand tussen je tenen. Zie de zon schitteren in de golven. Ruik de zilte zee vanaf je balkon. Hoor de wind ruisen door het helmgras. Proef het lekkers uit de zee direct op je bord. Wie wil dat nu niet? In jouw appartement in Lumen geniet je op één van de mooiste locaties in Nederland.

Dit 4-kamer appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 177 m2. Het appartement wordt opgeleverd met een luxe kwaliteit keuken en badkamer, maar je kunt hier ook jouw eigen touch aan geven zodat het helemaal naar jouw smaak is.

Wat dit appartement mede zo uniek maakt is het gigantische terras van 92m2! De buitenruimte is gelegen op het zuidoosten en zuidwesten, kortom een ideale zonligging! Je kunt hier zowel van het weidse stads- en havenzicht als het zeezicht genieten.

Bij dit appartement is er een optie tot het aanschaffen van twee parkeerplaatsen, maar ook het Hely deelauto systeem staat tot jouw beschikking. Zo kun je wanneer je maar wilt een elektrische deelauto of elektrische scooter gebruiken tegen een gereduceerd tarief. Ook de trams en bushaltes zijn op loopafstand vanaf Lumen, binnen no-time arriveer je in het centrum van Den Haag.

Een leuk detail, bij Lumen Living wordt Slim Wonen geïntegreerd. Het appartement wordt voorzien van het smart huisautomatiseringssysteem van Nike Home Control. Bedien de verlichting van je appartement gemakkelijk met de App op je telefoon (er wordt een basispakket geplaatst, dit kunt u zelf uitbreiden naar wens). Ook kunt u gebruik maken van Esafe. Dit zijn slimme boxen die de ontvangst en terugbreng service van uw pakketten faciliteert. Zo kunt u 24/7 brieven en pakketten ontvangen en versturen.

Maar, waarom je toch echt in Lumen wilt wonen, is om het échte strandleven te ervaren. De zee, het zand, de havens en de boulevard; allemaal op steenworp afstand. Binnen enkele minuten sta je met je voeten in het zand en neem je zo een frisse duik in de Noordzee. Surfspullen opslaan? Ook daar is aan gedacht! Er wordt een inpandig ‘surfhok’ gerealiseerd met lockers en douchefaciliteiten. En wil je na het surfen nog geen afscheid nemen van het zeezicht, dan kun je in de gezamenlijk coffee lounge met balkon nog even rustig van het uitzicht genieten.

Kun je niet wachten om hier te wonen? Schrijf je dan nu in op de projectwebsite van Lumen Living.

LET OP: Bezichtigen is niet mogelijk, de oplevering van het dit project is naar verwachting eind 2022/ begin 2023.

Kenmerken bouwnummer 65 (Type U):

• Woonoppervlakte circa 177 m2
• Drie slaapkamers en twee badkamers
• Buitenruimte van circa 92 m2
• Woning inclusief luxe keuken en badkamer
• Inpandig surfhok met lockers en douchefaciliteiten
• Gezamenlijke coffee lounge met uitzicht op zee
• Zonnepanelen op het dak en WKO-installatie voor duurzaam wonen
• Parkeren en deelmobiliteit in privé parking
• Koopsom €1.337.500,- v.o.n. (exclusief parkeerplaatsen)
• Koopsom parkeerplaats € 35.000,- v.o.n.
• Woningborggarantie

PLATTEGRONDEN
De basisplattegrond met afmetingen per ruimte bekijk je tevens op de projectwebsite. De plattegrond met meubels betreft een indeling ter inspiratie van het designbureau Tank.

DE ARCHITECTEN IN HET LICHT
Aan de buiten- en binnenkant van Lumen is alles licht en luxe. Chris Zwiers van architectenbureau OZ en Tommy Kleerekoper van interieurdesignbureau TANK zorgden daarvoor. Met natuurlijke materialen en kleuren en slimme technieken. Niet glad en gepolijst, maar ruw en prachtig imperfect.

DUURZAAM WONEN
De collectieve WKO-installatie zorgt voor verwarming van de ruimte en het water, maar ook voor verkoeling wanneer gewenst. Dit wordt aangelegd in combinatie met zonnepanelen op het dak. Dat is duurzaam wonen in Lumen!

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.
Map
Vuurtorenweg 157
Reload 🗙