FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 875.000
Size
196 m2

Wilgenrooslaan 33

VLEUTEN, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 875.000
Size
196 m2
Property Description
Waar droomt u van wanneer u denkt aan een nieuwe woning? Waaraan moet uw volgende huis voldoen? Kunnen wij uw woondroom verwezenlijken aan de Wilgenrooslaan 33?

5 KEER GEEN PLEK ZOALS HIER:
- Vrijstaande villa aan het water;
- Woonoppervlakte circa 200m²;
- Luxe keuken en riante badkamer;
- Geïsoleerde en verwarmde garage;
- Rustige ligging en toch nabij alle voorzieningen die Leidsche Rijn rijk is;

Kwaliteit, rust en ruimte vindt u in deze royale vrijstaande woning met garage aan een rustig hof aan de Wilgenrooslaan 33.

De woning heeft een perfecte staat van afwerking met op de begane grond een schitterende leistenen vloer met vloerverwarming, luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, keurige strakke en toch warme wandafwerking. De fijne rondom de woning gelegen tuin is aan de achterzijde goed op de zon gelegen en is aan het water. Aan de voorzijde is de royale oprit welke toegang verschaft tot de geïsoleerde en verwarmde garage.

Tel daarbij op de heerlijke rustige omgeving en toch vlakbij allerhande recreatieve als professionele voorzieningen zoals sportclubs, scholen, winkelcentra, en de Rijkssnelwegen en het treinstation.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met toilet en trapopgang, royale woonkamer met keurige wand- en vloerafwerking. Aan de achterzijde is de luxe keuken met inbouwapparatuur.

Tuin:
De royale tuin rondom de woning is keurig aangelegd en heeft een royale oprit aan de voorzijde en een heerlijke perfect op de zon gelegen achtertuin aan het water.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, tweede toilet en wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Royale zolder verdieping waar eventueel extra slaapkamers gecreëerd kunnen worden.
Map
Wilgenrooslaan 33
Reload 🗙