FOR SALE
Gallery
PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 895.000
Size
188 m2

Roekelseweg 15

WEKEROM, The Netherlands

PROPERTY FEATURES
Asking price
€ 895.000
Size
188 m2
Property Description
Op zoek naar een heerlijke woonboerderij welke instapklaar is? Deze boerderij aan de Roekelseweg 15 kunt u zo betrekken. Dit gezellige huis is werkelijk een plaatje. Gelegen tussen de weilanden en verscholen achter beukenhagen geeft dit geheel een zee aan vrijheid. Hier ervaart u het echte “Landleven”gevoel. Grote tafels in de boomgaard en genieten tot ’s avonds laat met vrienden en familie. Deze rietgedekte boerderij is recent tot in de puntjes toe gemoderniseerd. Zowel binnen als buiten is alles onder handen genomen en zeer smaakvol afgewerkt. Daarnaast beschikt de boerderij nog over een inwoongedeelte c.q. gastenverblijf, een ruime garage, sfeervolle houten schuren en een veranda met buitenkeuken. Ook aan energiezuinigheid is de nodige aandacht besteed. Zo is het geheel voorzien van ca. 26 zonnepanelen.
Als u aankomt rijden is er voldoende ruimte om te parkeren achter de hoge beukenhagen. De tuin aan de voorzijde is smaakvol aangelegd zoals bij een boerderij als deze past. Direct valt de charmante uitstraling op; de rieten deken en de witte ramen welke geflankeerd worden door de zwarte luiken.

Middels een klinkerpad loopt u naar de voordeur aan de zijkant van de boerderij. Deze deur wordt in de praktijk niet meer gebruikt. We gaan via de woonkeuken naar binnen. Een heerlijke plek met veel glas en grenzend aan een van de mooie terrassen. De keuken is strak landelijk afgewerkt. Een mooie vloer, strak gestuukte wanden en een balken plafond. De lichte keukenopstelling bestaat uit twee delen. Een eiland en een rechte opstelling met een fantastisch fornuis. Een waar summum voor de kookliefhebber, zes pitten en vier ovens. Natuurlijk mag de overige inbouwapparatuur niet ontbreken.

Via de mooie hal met plavuizenvloer, eveneens gestuukte wanden en een gestuukt plafond komen we in de gezellige en ruime woonkamer. De kamer is als het ware opgedeeld in tweeën. Een mooie royale zithoek aan de voorzijde met een sfeervolle haard. Een heerlijke plek om te genieten tijdens de lange winteravonden. Vanuit de voorkamer is er een mooi zicht op de voortuin en veel raampartijen zorgen voor lichtinval. De afwerking is ook hier weer tot in de puntjes verzorgd. Een eikenvloer, hoge plinten, gestuukte wanden en plafonds, mooi lijstwerk rondom de raamkozijnen vallen ook hier weer direct op. Aan de achterzijde van de woonkamer is een knusse plek voor een royale eettafel. Een gezellige plek om te tafelen of om te werken. Door de vorm van de woonkamer zit je bij elkaar maar toch apart.

De hal biedt nog ruimte aan het toilet en de complete badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Zowel het toilet als de badkamer zijn smaakvol afgewerkt in een mooie warme kleurstelling. Vanuit de keuken is er ook nog toegang tot de praktische bijkeuken met aangrenzend de grote garage. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en er is daarnaast nog voldoende bergruimte aanwezig.

Via een mooie trap komt u op de overloop van de eerste etage. Een lichte ruimte door de grote dakkapel met uitzicht over de weilanden. Deze etage is eveneens smaakvol en hoogwaardig afgewerkt. Gestuukte wanden, een mooie grenen vloer, hoge plinten, deuren met lijstwerk en balken van gedroogd eiken geven een warme strakke uitstraling. De royale slaapkamer aan de voorzijde beschikt over mooie vaste kasten aan beide zijden. Maar ook de kamer aan de achterzijde is ruim en smaakvol afgewerkt en beschikt over fijne kastruimte. Op de etage is nog een toiletruimte aanwezig, welke eveneens smaakvol is afgewerkt.

Daarnaast zijn boven de garage nog twee zeer ruime kamers aanwezig van respectievelijk 32 m², alsmede een badkamer. De kamers zijn voorzien van vaste kastenwanden en op de vloer ligt een donkerbruin zeil. De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Op de begane grond is tevens een inwoonsituatie aanwezig. Een heerlijke woonruimte bestaande uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. De kamer met open keuken biedt voldoende ruimte aan een gezellige zithoek en een ruime uithoek. De keukenopstelling is L-vormig en voorzien van paneeldeuren en een zwart werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskomfoor, afzuigkap, koelkast en afwasmachine. De badkamer is licht afgewerkt en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Deze unit heeft een eigen terras met volop privacy en een mooie zonligging.

Achter de woning is een sfeervolle boomgaard aangelegd en een kleine weide. Een mooi terras met platanen waaronder het in de warme zomerdagen heerlijk koel is door het schaduwrijke bladerendak. De ruime veranda met buitenkeuken biedt voldoende ruimte om lekker te koken en te genieten.

Daarnaast zijn er nog een tweetal houten schuren aanwezig van respectievelijk 15 m2 en 43 m2 groot welke voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden.
Map
Roekelseweg 15
Reload 🗙